Spoedservice

Spoedservice nodig?

Heeft u zojuist een lekkage ontdekt en hier van geschrokken. Het snel oplossen kan cruciaal zijn. Belangrijk om niet in paniek te raken, maar zoek contact met ons op. Wij kunnen een dakspecialist langs sturen die de daklekkage kan verhelpen.

Lekdetectie laten uitvoeren

Is het vochtig aan de binnenzijde, maar is het onduidelijk waar deze lekkage vandaan komt. De lekkage kan via verschillende manieren binnenkomen, binnen het dak kan er een spoorvorming van het water zijn, waardoor het lek niet altijd direct boven de vochtige plekken zit.

Dan kan het nodig zijn om een lekdetectie uit te laten voeren. Met specialie aparatuur kan de lekkage worden opgespoord. Het vinden van de lekkage is het beginpunt om deze op te kunnen lossen.

Lekkage bij dakpannen

Is er na een storm een lekkage ontstaan? Dit kan komen doordat de dakpannen verschoven zijn of zelfs zijn gebroken. Naast stormschade is het ook mogelijk dat een slecht onderhouden dak zorgt voor een lekkage binnenshuis, dit is bijvoorbeeld mogelijk door een verstopte dakgoot. Als het water de dakgoot overstroomt, dan kan het een weg naar binnen zoeken.

Een ander veel voorkomende lekkage vind plaats via een dakraam. Bij een dakraam zijn de zijkanten natuurlijk kwetsbaar en als daar het lood is versleten of een andere manier waarop er regen binnenkomt.

Lekkage op een plat dak

Het komt vaak voor dat het dakleer beschadigd is. Dit kan verschillende oorzaken hebben en hoe ernstig het beschadigd is, zullen we vanaf het dak moeten bekijken. De oorzaken van schade aan een plat dak kan zijn dat het ouderdom voor scheuren in de bitumen of epdm heeft gezorgd. Maar ook scherpen voorwerpen kunnen voor een klein lek hebben gezorgd. Mogelijk op het dak gelopen en per ongeluk het dak beschadigd, of is er bij een storm iets op het dak gewaaid?

Wat de oorzaak precies is, kan niet altijd achterhaald worden. Maar de plek van lekkage kan vaak wel vrij snel weer worden gedicht. Mocht het dak heel erg verouderd zijn en meerdere zwakke plekken kennen? Dan kan het verstandig zijn om het dak in zijn geheel te laten vervangen. De bevindingen over het dak zullen we met u delen en samen tot een gepaste oplossing komen.

Afspraak maken?

Bij een lekkage snappen wij dat u het liefst dezelfde dag nog iemand op de stoep heeft staan. Onze spoedservice is hier geschikt voor. Voor direct contact zijn wij 24/7 bereikbaar via: 085 004 5490

Mocht het net zo uitkomen dat we de telefoon niet opnemen, vul dan vrijblijvend ons formulier in en dan komen wij zo snel als mogelijk bij u terug!

 

Benieuwd naar de exacte kosten en mogelijkheden?

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. Onze dakdekkers uit de regio geven gratis advies!

Onze klanten zijn tevreden met het resultaat!

Een score van 8.7 en meer dan 92% beveelt ons aan bij vrienden

Meer weten over uw dak?

Ontvang onze tarieven op de mail en vergelijk de kosten.