Wie zijn wij?

Een dakdekker die de klanttevredenheid op nummer 1 zet. Hierbij hebben de keuze van het materiaal en de juiste uitvoering de gouden formule. 

Inschakelen voor lekkage

Voor een spoedklus staan wij van Smits Dakwerken 24/7 klaar. Vul direct ons contact formulier in om de schade snel te laten herstellen.

De snelheid in deze situaties is extreem belangrijk. Een speciaal team van dakdekkers houden wij apart. Zeker na bepaalde weersomstandigheden, zetten wij extra dakdekkers in.

Betrouwbare en kundige dakdekkers

Smits Dakwerken is een betrouwbare dakdekker die altijd klaar staat voor de klant, u. Wij werken samen met sterke merken en hebben hiervoor de juiste papieren. Het korte contact met de leveranciers zorgt voor snelle afhandelingen.

Graag adviseren wij over de juiste oplossing voor uw dak. Dit kan in sommige gevallen een renovatie bevatten, maar in andere gevallen is het ook snel en goedkoop op te lossen.

Al 25 jaar in het vak

De kennis hebben wij in de afgelopen 25 jaar opgedaan, grotendeels in dienst bij een andere dakdekker. Sinds 2014 hebben wij besloten om zelf de diensten aan te bieden.

De groei is ongekend geweest en door onze partners hebben wij een landelijk netwerk op kunnen zetten. Waarbij de de kwaliteit en klantvriendelijkheid voor ons bovenaan de lijst staat.

Dakdekker met zinken regenpijp 400x600 1

Meer weten over uw dak?

Ontvang onze tarieven op de mail en vergelijk de kosten.